Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mobilselskapene vil slå seg sammen

Ingen land i Vest-Europa har flere mobiltilbydere i Norge, men det er rett og slett ikke nok kunder å ta av. Aktørene sliter med å tjene penger, og fusjonsforhandlinger er i full gang.

Sense tilb.
You Communication, Sense, Chess og Site er blant selskapene som nå er i forhandlinger med hverandre. Fusjoner kan føre til bedre overlevelsesvilkår for alle involverte, først og frems i form at lavere driftsugifter, økte inntekter, og økt forhandlingskraft ovenfor netteierne NetCom og Telenor. Dette skriver Dagens Næringsliv.

Må ha 100 000 kunder

– Du trenger rundt 100.000 kunder for å tjene penger på denne bransjen, sier administrerende direktør Mikal Rohde i You Communication, som selv hevder å ha 40.000 kunder.

Styreleder Morten Neeb i Site og ledelsen i Chess Communication bekrefter ovenfor Dagens Næringsliv at forhandlinger er i gang.

Som den største tjenestetilbyderen i Norge, foruten Telenor og NetCom, har Sense godt over 100.000. Selskapet har fått flere henvendelser fra mindre selskaper den siste tiden, som ønsker å bli overtatt av Sense.

Dette betyr vel at vi snart må gjøre store forandringer i vår mobile prisguide. Sukk…

Stikkord: Mobil