CF-kort liten

Annonse


Nå kommer ethernet i CF-kort

CF-kort litenMed dette kortet kan PDA’er og annet utstyr med Compact Flash-port kobles til trådløse nettverk. Dermed trenger du ikke lenger være bekymret for om du har husket å ta back-up og synkronisere maskinen din. Nå kan du sette opp maskinen til å synkronisere automatisk så lenge du befinner deg innenfor IP-sonen.

Misforståelse

ITavisen.no kom over kortet ved en tilfeldighet. En misforståelse i kommunikasjonen med Z-Coms Account Manager Uliya Liao fikk sistnevnte til å dukke ned i en skuff og hente frem kortet. Etter å ha plassert det i ryggen på en Compaq iPaq kunne vi selv konstatere at det virket.

Med dette kortet er det mulig å overføre data mellom PDA’en og annet utstyr i det samme nettverket med en hastighet på opp til 11 Mbit/s. Dermed synkroniserer du om lag 5 ganger raskere enn via USB. Dessuten slipper du ledningen.

Ikke ferdig

Selv om det er Z-Com som lager kortet vil det stå et helt annet navn på produktet når det dukker opp i butikkhyllene. Og det vil det ventelig gjøre i løpet av et par måneder. Når det ikke går fortere skyldes det at man foreløpig bare er ferdige med innmaten. Ennå gjenstår det å gi kortet et skrog, før det pumpes ut i et lengtende verdensmarked.