Barne-PDA

Annonse


På tide med en PDA til ungene

Barne-PDADet mener i alle fall Kessel, som har laget den PDA’en du ser her. Med denne kan du ta bilder og skrive på en tekst rett på skjermen. Eller du kan lese inn en melding og legge ved. Deretter sender du den trådløst og lydløst til en eller flere venner innenfor en radius på et par hundre meter.

Spill mot venner

Du kan også spille spill med noen som sitter i klasserommet på andre siden av gangen. Da bestemmer du selv om du vil at en eller flere av vennene dine skal få være med. Eller du kan sette kameraet til å ta et nytt bilde hvert 30. sekund for så å sende til den du har valgt.

Kommer til sommeren

PDA’en kalles Wave Link, og vil komme på markedet i løpet av sommeren. Prisen er ennå ikke fastsatt, men den vil trolig havne på et sted mellom 1000 og 2000 kroner. Dyrt for en dings som først og fremst er et leketøy?

Kanskje ikke når du tar med i betraktningen at det tross alt dreier seg om en fullverdig synkroniserbar PDA med trykkfølsom skjerm og kamera.