Motorola T280

Annonse


Ny Motorola-GPRS

Motorola T280Det amerikanske selskapet har klokkertro på at GPRS er den virkelige revolusjonen – UMTS blir nærmest bare en konsolidering i forhold.

To av de tre nye GPRS-modellene er kjent fra før – PDA-.modellen Accompli 008 og flipp-modellen v66. I tillegg har de lettet på sløret for billigmodellen TalkAbout 192, med WAP og iTap prediktiv tekst.

Gjennomarbeidet

Den eneste virkelige nyheten er Timeport 280, en helt ny og mer gjennomarbeidet utgave av 260, som til dels har fått hard medfart i pressen.

Som første GPRS-telefon måtte 260 finne seg i å bli vurdert mer i sammenheng med selve teknologien. Ellere kanskje var det omvendt: 260 ble symbolet på en teknologi mange ikke helt skjønner vitsen med.

Annonse


Oppdatert

Med 280 vil Motorola slå fryktelig tilbake. Designet er oppgradert – det samme er funksjonaliteten og brukergrensesnittet.

Det siste har de fått en del kritikk for. Du må langt ned i bruksanvisningen før du skjønner hvordan du setter opp en Timeport slik at den blir like enkel å bruke som en Nokia.

Større skjerm

280 har et betydelig større skjerm enn forgjengeren. Den har prediktiv iTap prediktiv SMS. I likhet med forgjengeren har den også synkronisering av kalenderinformsjon og adresselsiter mot PC.

Men det begynner jo å bli gammelt nytt i dag.