Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Motorola otherseyes

Framtidsprodukter fra Motorola

CeBIT: Motorola lanserer en mengde fremtidsprodukter. Noen virker bare sære, men den Bluetooth-baserte videotelefonen er ganske frekk.

Motorola otherseyes
Motorolas Smart Video Phone har nettleser, dreibart kamera og fulle PDA-funksjoner innebygd. Men mest av alt er det en UMTS-telefon med videomuligheter, slik vi på forrige CeBIT så I glassmontre og I pressemapper.

Siklefaktor

Nå kan Motorola vise fram en fullt fungerende modell. Det eneste problemet er at vi ennå ikke har noe UMTS-nett å bruke den på. Men den ser unektelig ganske fin ut.

Det er med andre ord bare å starte og sikle 🙂

Kryptiske produkter

Videotelefonen skjønner vi umiddelbart hva er. Verre er det med resten av det fremtidsrettede produktspekteret som blir presentert under messen.

Vi nevner i rask rekkefølge, med Motorolas egne produktbeskrivelser hastig oversatt fra engelsk:

Mood Hood:

Dette funky designet kombinerer den trådløse kraften og bredbånd for å skape et nettverks-lydspor til livet ditt som alltid vil være med deg, og som kan deles med venner.

Motorola Moodhood

Life Recorder:

Ved å bruke det siste og beste innen smart teknologi samler Motorolas Smart Recorder bilder, lyder, beskjeder og notater I en nettverksbasert dagbok som kan deles.

Motorola LifeRecorder

Always Connected:

Et view master apparat som gir deg permanent forbindelse til kolleger, beskjeder og data.

Motorola AlwaysConnected

Hearing Hand:

Motorolas teknologi du kan ha på deg. Tonebaserte tilbakemeldinger sendes fra smarte brikker på varer til en trådløs ørepropp, og setter gir informasjon om størrelse og pris.

Motorola Hearinghand

Shared Knowledge:

Dette konseptet er i stand til å fange virkeligheten sømløst gjennom fjernmøter, mens det tar ned delte data for den ultimate løsningen innen ledereffektivitet. Andre egenskaper er naturlig utveksling og multimediakonferanse med andre brukere i digitale omgivelser.

Other’s Eyes:

Video og lyd for å forsterke kommunikasjon gjennom beskjeder og samtaler. Hvor du enn er, kan familien din bokstavelig talt dele en dag i ditt liv og se de samme tingene som deg gjennom Motorolas Other Eye miniatyrkamera.

Motorola OthersEyes

Stikkord: Mobil