Hellström, Kurt

Annonse


Vil kappe Ericsson-hoder

Hellström, KurtStyreformann Lars Ramqvist og konsernsjef Kurt Hellstrøm må snart begynne å overbevise, ellers kan deres dager i Ericsson være talte. Nå, en uke før generalforsamlingen, har representanter for de ansatte begynt å kreve endringer i toppledelsen.

– Farlig ledelse

De ansatte går blant annet hard ut i den svenske nettavisen ekonomi24.se.

– De signaler jeg har fått fra våre medlemmer er at nå for nok være nok. Det er på høy tid at man tenker over situasjonen. Handlingskraft handler mer om å outsource og sparke folk. Som ledelsen nå er, så er den livsfarlig, og vi retter en skarp kritikk mot hvordan de har opptrådt den siste tiden, sier Christer Binning.

Han er representant for Metalls verkstedsklubb i Kumla og styrerepresentant i Ericsson.

Annonse


– Går det dårlig for et fotballag i flere kamper på rad, så er klart at trener må gå, sier Tommy Jahrl, faglig ansvarlig i SIF i Linköping.

Men ikke alle ansatterepresentanter går ut offentlig og krever hoderulling.

Lagt seg ut med sossarne

– Det er synd at de kaster seg over Lars Ramqvist, bare for at han ved et par tilfeller har lagt seg ut med det sosialdemokratiske partiet. Men bortsett fra det, så finnes det selvsagt en anledning til å rette kritikk mot ledelsen, sier Åke Svenmarck, som er representant for CF (Civilinjenjörernas Förbund) i styret.

I dag, onsdag 21. mars, må nok denne omtalte toppledelsen regne med å svare et fulltallig pressekorps om både fallende resultat og en elendig aksjekurs.*** Bildet av kurt hellström ***Er Kurt Hellströms dager som konsersjef i Ericsson talte?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse