Bitbop

Annonse


Elektronisk DJ lagrer nett-radio

BitbopBitBop kan bli en ny hodepine for platebransje og opphavsrettsorganisasjoner over hele verden. Programmet fungerer som en kombinert søkemotor, opptaker og DJ for musikk som streames over Internett.

Finner yndlingsmusikken

Brukerne kan simpelthen skrive inn navnet på bestemte artister og la BitBop søke gjennom tusenvis av radiokanaler på nettet for å finne ut hvem som spiller musikk av disse artistene. Deretter kan musikken høres direkte over nettet eller lagres på harddisken for senere bruk.

– Inntil nå har nettbrukere manglet en god tjeneste som leter frem yndlingsmusikken på Internett, sier Bill Putnam i AudioMill, firmaet bak BitBop.

TiVo på radio

– BitBop kan sammenlignes med TiVo – en intelligent digital VCR. Tenk deg at radioen din kan vise samtidig det som spilles på dine favorittstasjoner og komponere din egen streaming radiostasjon.

Annonse


AudioMill presiserer at opptak gjort på BitBop er ment for personlig bruk, og at de er kryptert for å forhindre ulovlig kopiering. Det er likefullt et spørsmål om det er lovlig å ta opp musikk sendt over nettradio, og sannsynligvis bare et spørsmål om tid før musikken enkelt kan videredistribueres.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse