Hodemus

Annonse


Nettet er bare et nikk unna

HodemusDatamusen Tracer kan forsåvidt bæres hvor som helst på kroppen, men er i første rekke et praktisk og anvendelig hodeplagg.

Den er utviklet med tanke på databrukere som av en eller annen grunn ikke er i stand til å bruke en håndstyrt mus – på grunn av muskelsykdommer eller andre uheldige omstendigheter.

Tracer er bygget på det produsenten Boost Technology kaller “mikro-gyroskop-teknologi”, som fanger opp hver minste hodebevegelse. Bevegelsene blir sendt til datamaskinen trådløst – via radiobølger. Opptil sju Tracer’e kan jobbe samtidig i samme rom uten fare for at musepekerne fyker i alle retninger.

Musen leveres med et elegant(?) pannebånd som får deg til å se ut som en slags mellomting mellom Bjørn Borg og Arne And. Den er selvsagt oppladbar – produsenten lover nok strøm til ti timers intens peking før batteriet må i laderen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse