Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nett-tvang for Oscar-vinnere

Årets Oscar-vinnere får ikke all verdens tid til å takke for prisene de mottar. Nå er de henvist til å bruke Internett.

Oscar-statuett
«Jeg vil gjerne takke regissøren, produsenten, første kameramann, andre kameramann, koreografen, sminkøren, min sjåfør, regissørens sjåfør, hans stylist, min stylist, min kone, mine barn, min elsker, Gud… «

Gil Cates, produsenten av den TV-overførte årlige Academy Awards, bedre kjent som Oscar-utdelingen, har sett seg lei på eviglange takketaler.

Maks 45 sekunder

Når årets show går på luften 25. mars, setter han nye spilleregler; alle vinnere får maksimalt 45 sekunder til å takk for seg, og idet de går ned fra scenen kan de overlevere en komplett liste over alle de vil takke for prisen.

Listen vil så bli lagt ut på Oscars offisielle websider under bildet av vinneren, skriver TechTV.

Da forslaget ble lagt frem for en stjernespekket forsamling av nominerte, ble det møtt av en lang stille pause…og deretter latter.