Annonse


Dataspill med faks og telefon

Electronics Arts nye dataspill, Majestic, utspiller seg like mye utenfor maskinen som i den. Spillet er en slags thriller der oppgavene er å løse ulike mysterier.

Ledetrådene får du gjennom mystiske telefonsamtaler, faks, epost-meldinger eller via Instant Messaging.

Egne nettaviser gir ledetråd

Du får en anonym telefonsamtale fra en som forteller at Majestic-serveren til Electronic Arts har blitt ødelagt i en mystisk brann. Denne rapporten blir senere bekreftet på en faks som peker til et ett nettsted som tilhører en fiktiv avis som har en reportasje om brannen.

Litt senere dukker det opp en beskjed (IM) via AOL som ber deg ta en titt i din Majestic-mappe etter mer informasjon og der finnes en rekke videoklipp.

Annonse


Slik fortsetter spiller, som delvis skjer i realitid, så sier en kilde at han skal ringe deg i morgen, så gjør han det. Hvis du spiller sammen med en gruppen kan man hjelpe hverandre å samle informasjon.

Hver episode – 15 dager

Det kommer til å finnes en skoleepisode de første åtte månedene. Episoden tar femten dager gjennomføre, hvis du spiller hver dag. Det tar 15-20 minutter per dag for å holde tritt.

Majestic skal være et svært realistisk spill, og vi tviler ikke på at mange kommer til å bli hekta. For å delta koster det ti dollar i måneden, men du har en fem dagers gratis prøveperiode. I følge Computer Sweden, er spillet tilgjengelig i løpet av våren.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse