Samsung SGH N-100

Annonse


Samsung SGH-N100

Samsung SGH N-100Det mest spesielle ved designet på denne telefonen er tastene. I stedet for de tradisjonelle runde eller ovale tastene har SGH-N100 et tastatur der tall-tastene ligger på fire sammenhengende rekker. Dette Uten avstand mellom tastene skulle en tro det var lett å taste feil, men faktisk fungerer denne løsningen svært godt.

Menysystemet er ikke ulikt det vi har sett på tidligere modeller fra Samsung, men nytt i denne SGH-N100 er muligheten for å talestyre flere kommandoer. Du kan også bruke telefonen som diktafon, eller lese inn en beskjed og bruke telefonen som telefonsvarer!

Telefonen er videre utstyrt med hele 11 spill. Spillene er Casino, Roulette, Black Jack, Racing, Sniper, Snake, Mole, Ohello, Hexa, Puzzle og Vacteria. Spillene har god grafikk og enkelte av dem kan være ganske avhengighetsskapende.

En annen fin detalj ved denne telefonen er uttaket til handsfree. Her er det benyttet en standardplugg som sitter høyt oppe på telefonen, i stedet for de til dels krøkkete løsningene med proprietære bunnplugger.

Annonse


Telefonen har flipplokk, og du velger selv om det skal være såkalt aktiv flipp. Den har elles kalender, T9 tekst og støtte for fax. Taletiden er oppgitt til 5 timer, selv om vi ikke har klart å oppnå mer enn i overkant av 3. Beredskapstiden er oppgitt til 150 timer, og det stemmer også med våre målinger.

Telefonen virker godt sammensatt. Det er ingen løse eller slarkete deler og menysystemet er lett å finne frem i. Telefonen mangler Ir-port. Den støtter ikke nedlasting av logo, ringesignaler eller bildemeldinger. For den som setter pris på wap kan vi ta med at telefonen har WAP-leser fra Phone.com, den samme WAP-leseren som sitter i Motorolas telefoner.

Testeksemplaret vi har fått mangler støtte for norsk språk, og vi kan derfor ikke si noe om hvordan WAP-leseren vil takle dette. Vi har foreløpig ikke fått opplysninger om hva telefonen vil koste.

Annonse