Annonse


Telenor-aksjen brøt smertegrensa

De siste dagers nedgang på børsene verden over har rammet IT-bransjen spesielt hardt. Telenor har også fått merke nedturen.

Onsdag havnet Telenor-kursen på 35 kroner per aksje. Dermed er alle fordeler av introduksjonsrabatter og bonusaksjer spist opp. Dersom småsparerne, som var med fra starten av, skulle solgt sine folke aksjer i dag ville de gått med tap.

Smertegrensen

ITavisen.no har tidligere regnet ut hva som er smertegrensen for Telenor-aksjen, og den ligger på 36,36 kroner per aksje for de som benyttet seg av introduksjonstilbudet (se lenke til egen sak nedenfor).

Dagens pris på 35 kroner per aksje er altså under denne smertegrensen.

Annonse


Men på en ellers urolig børs har Telenor-aksjen vært en av de mest stabile. Sentrale aktører på Oslo Børs, Opticom, Telecomputing og Eltek har vært utsatt for større svingninger.

Og dersom småsparerne fortsatt skal følge aksjeekspertenes råd om langsiktighet (to til fem år), så spørs det om det er grunn til å få panikk etter at Telenor-aksjen har fått sin første knekk. De neste dagene vil vise hvem som har is i magen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse