Annonse


Ville hacke seg til filmrolle

Den ambisiøse skuespillerspiren var lei av å måtte konkurrere på lik linje med andre vordende scenearbeidere. Han tok like godt skjeen i sin egen hånd og brøt seg inn i datasystemet til Breakdown Services, der han stjal en liste over kommende filmroller, skriver den danske IT-avisen.

Breakdown Services selger lister over kommende filmroller, såkalte “breakdowns”.

Streng straff

For innbruddet og tyveriet ble den desperate mann fratatt datamaskinen, ilagt en bot på nesten 850.000 kroner og dømt til 180 dagers ubetinget og 3 års betinget fengsel.

En av kjøperne av listene fra Breakdown Services ble idømt 60 dagers fengsel og 10.000 dollar i bot.

Annonse


Peter Weiss i Breakdown Services mener dommen er rettferdig. Firmaet har måttet lukke hullene med profesjonell hjelp, opprette 740 nye passord til kundene i tillegg til at de har tapt penger på de solgte listene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse