Annonse


Slik blir mobilspillene

(Stockholm) Magic 4 har lansert en ny spilltjeneste for mobiltelefonbrukerne. Er du lei av spillene du har på telefonen din kan du bare laste ned noen nye. Til nå har Motorola og Philips sagt de vil støtte teknologien, og mye tyder på at flere andre kommer etter. Om dette blir like populært som nedlasting av ringetoner og logoer kan det bi en gullgruve for operatørene.

Egentlig er det svært enkelt. Fra menyen på telefonen din går du til spill. Så velger du om du vil spille ett av spillene du har fra før, eller om du vil laste ned ett nytt. Velger du det siste henter telefonen en liste over tilgjengelige spill fra Magic 4. Velg spillet du vil ha og trykk for nedlasting. Nå er spillet klart på telefonen den, og du kan spille det hvor og når du måtte ønske.

Spillene kan lastes ned via GPRS, eller du kan benytte teknologien i SMS. Ved å spille spillene direkte i telefonen fremfor på WAP får du raskere skjermoppdateringer og morsommere spillopplevelse. Vi forsøkte det selv, og som du kan se av videoen var det hele svært enkelt:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse