Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Billigere Power Mac

Apple lanserte i går en «billig-versjon» av sin raskeste Power Mac. Uten SuperDrive, men med CD-brenner.

PowerMac
Apple forsøker etter beste evne å skvise prisen på sine maskiner, i et forsøk på å bli konkurransedyktige i et marked der datakraft blir billigere for hver dag som går. Det siste fremstøtet er en «billig-versjon» av selskapets 733 MHz Power Mac – dersom noen synes en prislapp på rundt 25.000 kroner kan sies å være billig.

I handelen neste uke

Lavprismodellen av Apples kraftpakke leveres imidlertid uten selveste gromproduktet SuperDrive – en kombinert CD/DVD-spiller/brenner. Hvilket gir en prisreduksjon på i underkant av 4500 kroner, skriver CNet.

Den nye Power Mac’en vil være i netthandelen fra og med neste uke.

Apple annonserer samtidig som de lanserer den nye modellen, at de forventer et ørlite overskudd første kvartal i 2001, takket være de nye Power Mac’ene, iMac-serien og Power Mac G4.