Big Brother logo

Annonse


Nettforbud av Big Brother

Big Brother logoDnB har sperret tilgangen Big Brother for sine ansatte, skriver BA. Nett-kikkingingen tar for mye båndbredde.

Det er særlig timen mellom 9.30 og 10.30 det er ille, kan IT-sjefene i de aktuelle bedriftene fortelle. Da går nemlig deltakerne i dusjen, siden dette er det eneste tidspunktet på dagen det er varmt vann.

100 i dusjen

– I bankens etiske regler står det helt klart hva slags verktøy Internett er ment å være for våre ansatte. Og jeg forutsetter derfor at de som jobber i DnB ikke lar seg friste av dusjing i Big Brother, sa informasjonssjef Tore Dyrdahl i DnB til Bergensavisen BA klokka 1500 i går.

Han regnet da ikke med at det var noe problem. En time seinere ringte han tilbake til avisa og kunne fortelle at 100 DnB-ansatte hadde besøkt dusjen på Fornebu i går formiddag.

Annonse


Banken har nå sperret tilgangen til nettstedet fra DnBs server.

Kjendis-kikking

I kjendisbladet Se & Hør nøyer de seg med et forbud for alle ansatte. I følge Dagbladet.no skal sjefredaktør Odd Nelvik ha sendt ut en mail til alle ansatte om dette.

Begrunnelsen er at kikkingingen legger beslag på datakapasiteten.

Sunt i NRK

I NRK legger Big Brother nå beslag på 20 prosent av nettkapasiteten på det verste. Men ledelsen tar det som et sunnhetstegn at så mange er opptatt av et TV-program.

– Jeg synes det både er bra og naturlig at ansatte i NRK følger med på hva konkurrentene gjør. Big Brother har fått betydelig medieomtale, og det ville vært større grunn til bekymring dersom ingen viste noen interesse, sier informasjonssjef Hans Hjellemo til BA.tn

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse