Annonse


T29 – ny folketelefon fra Ericsson

Dessverre er det i første omgang bare folk i Kina, Malaysia, Indonesia, Vietnam, Thailand, på Filippinene og Taiwan som får glede av den. T29 er først og fremst utviklet for de asiatiske språkområdene.

Oppdatert 27.02 12:32: .Etter det ITavisen.no erfarer finnes det riktignok GSM-prototyper av T29 i omløp, og Ericsson har opplyst at telefonen skal lanseres i disse trakter i andre kvartal 2001. Hvorvidt GSM-versjonen av T29 vil ha nøyaktig samme funksjonalitet som den asiatiske utgaven er noe usikkert.

Kinesisk meny

Telefonen ment for Kina har for eksempel et fullstendig kinesisk menysystem, noe man skulle tro ikke er den enkleste oppgaven for en svensk mobilprodusent.

Telefonen gjør det mulig både å skrive, sende og motta kinesisk SMS, samt lagre kinesiske navn i kontaktdatabasen.

Annonse


To farger

I tillegg støtter telefonen de to indonesiske språkene Bahasa Malayu og Bahasa Indonesia, thailandsk, vietnamesisk, det filippinske språket tagalog og engelsk.

Kundene i disse landene kan glede seg over Ericssons karakteristiske design med flipplokk. De kan velge mellom fargene ametystrosa og safirblå.

WAP og MP3

Vekten er på beskjedne 95 gram med batteri. Standby-tiden er på 150 timer, og taletiden på sju timer.

Telefonen har nettleser som støtter WAP 1.1.

En rekke periferiprodukter kan kobles til – blant annet MP3-spiller, FM-radio, chatboard, bilbrakett og flere handsfree-løsninger.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse