Annonse


Nokia lanserer WAP Toolkit 2.1

Nokia WAP Toolkit har lenge vært et førstevalg for utvikling, testing og demonstrasjon av WAP-applikasjoner. Nå er utviklingsverktøyet tilgjengelig i ny versjon, blant annet med simulering av push-teknologi (som er del av funksjonaliteten til WAP 1.2), og støtte for de såkalt June 2000-spesifikasjoner fra WAP Forum.wap toolkit 2

Støtter simulering

Noe av poenget med et verktøy som WAP Toolkit er at man skal kunne utvikle hele wap-applikasjonen lokalt på PC-en, uten at man nødvendigvis har tilgang til verken telenett eller telefoner. WAP Toolkit 2.1 støtter nå simulering av terminaler i Nokias 6200- og 7100-mobilserie.

Ellers kommer 2.1 med verktøy for å skape WBMP-illustrasjoner, nye feilsøkingsredskap, redigeringsprogrammer for WML og WMLScript.

For mer informasjon og nedlasting av WAP Toolkit 2.1, se www.nokia.com/corporate/wap/sdk.html.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse