Annonse


Leken forsmak på Pamela

Vi holder fortsatt pusten i påvente av at operatørene skal åpne for lokasjonsbaserte tjenester. I mellomtiden gir Ericsson oss en liten smakebit på hvordan man kan redde byen fra terrorister ved hjelp av posisjonering og konsepttelefonen Pamela.

Spillet heter Ground Zero, og er – all sin enkelhet til tross – et nydelig lite stykke shockwave-programmering.

Prøv selv på www.ericsson.com.

UMTS-telefoner?

Vi har vært i samtale med Ericsson angående telefonmodellen som de lokasjonsbaserte tjenestene kjøres på i Ground Zero, og det er meget mulig at Pamela etter hvert vil havne i butikkhyllene – men sannsynligvis ikke i den form og design som vi hittil har sett.

Annonse


Hva slags spesifikasjoner det vil være snakk om på telefonen er også uvisst, men Ericssons produktsjef Mads Nevelius sier at det sannsynligvis vil bli en UMTS-terminal. Dette gjelder også for andre konsepttelefoner vi har sett (for eksempel RX-1 og Emil), hvis disse i det hele tatt masseproduseres.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse