Annonse


Ny Stephen King gratis på nett

Det er nettutgaven av Time magazine som har fått æren av å være distributør for de tre første gratiskapitlene av Stephen Kings nye bok Dreamcatcher. Nettutgivelsen begynner 5. mars – to uker før boken kommer i sin helhet 20. mars, skriver Idg.net.

– Dette er artig

I likhet med leserne betaler Time absolutt ingenting for den eksklusive avtalen.

– Vi gjør det på grunn av Times nære forhold til AOL. Det handler om 27 millioner par øyne – det synes vi er artig, sier Pat Eiserman i Kings forlag Simon & Schuster.

Time tjener allikevel en smule småpenger på gratiskapitlene. Time har nemlig en avtale med Barnesandnoble – dersom man ønsker å kjøpe boken kan man bare klikke på forlagsgigantens logo. Dermed bidrar man samtidig til at Time får en skjerv for strevet.

Annonse


God drahjelp

Time vil dessuten få god hjelp fra Time Warner – Entertainment Weekly, People og CNN.com presenterer tidligere historier og leverer lenker til Kings Dreamcaster.

Mars i fjor la Stephen King ut sin e-bok Riding the Bullet, med et resultat 600.000 nedlastinger. Denne ble fulgt opp av The Plant, som kostet 1 dollar per nedlasting. Denne ble stoppet i desember, før den var fullført, på grunn av forfatterens skuffelse over liten interesse.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse