Annonse


MSN kan bli betalingstjeneste

Microsoft planegger å utvikle nye tjenester på MSN og har funnet ut at dette vil koste mer enn det smaker. Situasjonen er faktisk den at de allerede i dag hevder å ha problemer med å dekke opp utgiftene ved å drive siden ved annonseinntekter og sponsoravtaler alene, skriver The Guardian.

Sjelden suksess

Derfor ønsker de nå å ta opp mot 750 kroner per år for brukere som ønsker tilgang til den utrolig populære portalen. MSN hadde i desember 8.5 millioner unike besøkende i desember, hvilket gjør den til Storbritannias mest besøkte side, melder avisen. På verdenbasis kan MSN glede seg over ikke færre enn 200 millioner besøkende hver måned.

Uansett millioner på millioner av trofaste brukere, har portalen altså problemer med å dekke inn kostnadene med dagens inntektsmodell.

De står imidlertid overfor det faktum at betalingstjenester i de færreste tilfeller har vist seg å være en suksess. Wall Street Journal og pornosider er blant unntakene. Den britiske avisen nevner også Hotmail som en side der det kan bli tatt betaling for nye tjenester.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse