Annonse


Spesialportal til bredbåndsbrukere

Telenors nye portal iCanal lanseres i dag. I følge en pressemelding fra telegiganten har portalen som målsetting å “være i forkant av utviklingen av multimediainnhold på Internett.”

Vil forme hverdagen

I første rekke dreier det seg om formidling av levende bilder og lyd med fokus på underholdning. fra og med søndag vil den beskjeftige seg med direkteoverføring av det noe omdiskuterte BigBrother.

– Vi ønsker å være med å forme vår nye mediehverdag, hvor vi vil se mer og mer multimediainnhold på Internett, sier leder for Telenor Internett, Knut Haakon Nilsen. Gjennom iCanal.no kan seerne, eller surferne, se programmer når de selv vil så lenge de er på nettet.

– iCanal.no er spesielt beregnet på de har rask internettilknytning via ADSL eller kabel, men også abonnenter med ISDN tilknytning vil ha glede av portalen, sier Nilsen.

Annonse


Norsk innhold

iCanal.no vil i samarbeid med ulike produksjonsselskaper produsere egne programmer, som i starten fokuserer på film, musikk og mat.

– Telenor Internett vil spesielt legge vekt på norsk innhold på portalen, sier Else Ellingsen som er ansvarlig for iCanal. Hun håper at portalen kan bidra til at det blir etablert et godt norsk produksjonsmiljø for spennende innhold på Internett.

iCanal vil erstatte ADSL portalen, som ble lansert 1. desember i fjor da Telenor startet salget av ADSL. Flere av de tjenestene som finnes på denne kanalen, vil bli videreført gjennom iCanal.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse