Philips Xenium

Annonse


Philips lanserer Bluetooth-telefon

Philips XeniumDesignet på Xenium 9660 er ikke spesielt attraktiv. Telefonen virker litt firkantet og kommer med ytre antenne. Men den lover mye og størrelsen er ikke verst. Den veier kun 85 gram.

Telefonen, som kommer i grå, blå og sort, inkluderer synkroniseringsløsning for PC’er og PDA’er (både gjennom infrarød-forbindelse og Bluetooth innen et ti meters radius).

Enkle ikoner

– Dette er en proff-telefon for topklassen av brukere, sier Eric Maulave i markedsavdelingen til Philips i Franbkrike til ITavisen.no.

For å gjøre det enklere å navigere, har telefonen en skjerm med forskjellige ikon for de foksjellige applikasjonene (internett, SMS, etc). For å bruke disse bruker man en knapp på venstre side av telefonen, som man kan bruke til å svinge opp eller ned. Ikonene bruker et karusell-lignende system, slik at man ser tre-fire ikoner av gangen på skjermen.

Annonse


Stemmestyring

Om ikke det passer, kan man bruke stemme-styring til å finne applikasjoner på telefonen som internett-tilgang eller at personen man vil ringe. Xenium 9660 kommer også med opptaksfunksjoner for notater.

Handsfree-funksjonen lar deg bruke telefonen uten å holde den hele tiden, enten du er i bilen eller på kontoret eller vil at andre skal delta i samtalen.

SMS-systemet inkluderer T9 (som kjenner igjen ord) og muligheten til å lagre 10 forhånds-meldinger. Man kan også sende opptil fem SMS-meldinger samtidig, som gjør det mulig å bruke SMS til lengre meldinger enn de 160 tegnene per melding.

Må ha Philips

Men kanskje like attraktivt, er at telefonen lar deg velge mellom 50 ikon, som man kan sende via SMS. Man kan til og med vedlegge en melodi til SMS, som blir spilt når mottaker leser SMS-meldingen.

Eneste ulempe med begge disse applikasjonene: Mottaker må også ha en Philips-telefon.

Ved hjelp av en innebygget melodi-redigerer, kan man skape og lagre opptil fem ulike og unike melodier som kan brukes som ringetoner. Man kan også få ytterligere melodier ved å laste det ned fra Philips eller operatørens hjemmeside.

Man kan også laste ned spill fra samme kilder.

230 timer standby

Og mens du venter på det trådløse kontoret, kan du bruke Xenium 9660s database-system som lar deg legge til diverse opplysninger om hver enkelt av telefonene du har lagret under forskjellige navn (den kan lagre opptil 300 navn). Det gjelder blant annet opptil fem telefon-nummer, e-post adresse og et notat.

Telefonen kommer selvsagt også med dagens standarder som alarm og møte-agenda.

Taletid er opptil 4.5 timer, mens standby-tid er 230 timer (eller nesten ti dager).

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse