Panasonic GD35

Annonse


Panasonic GD35 lansert

Panasonic GD35CANNES – Panasonic GD35 er adskillig mindre enn Panasonics forrige WAP-telefon GD93, som var mer rettet mot profesjonelle brukere. Den veier kun 109 gram og størrelsen er 120 x 46 x 20 mmm.

– Dette er en telefon for ungdomsmarkedet, de som bruker kontantkort for eksempel, sier Paul Ashton i Matsushita Communications til ITavisen.no

Modellene Itavisen fikk se i Cannes minnet litt om Siemens siste WAP-telefoner, selv om fronten så litt enklere og mindre ekslusivt ut.

En knapp på fronten av telefonen tar deg rett til WAP-applikasjonen. I tillegg til WAP, inkluderer den nye telefonen SMS og man kan velge to levende bilder når du bruker meldingstjenesten: en pingvin eller en valp som bjeffer.

Annonse


Spill og fashion

GD35 kommer også med et eget spill, »4», samt 20 ringetoner. Fem av dem kan kobles til forskjellige telefonnummer til venner, for eksempel, så man raskt vet hvem som ringer.

Og nå er det ikke bare Nokia som bruker fashionshow til å markedsføre seg. Det japanske selskapet skal bruke fashion designeren Custo fra Barcelona som en del av kampanjen for GD35.

– Den unge, dynamiske stilen til Custo-klær reflekterer det nye imaget til GD35 og Panasonic, sier selskapet.

Taletid er fra 2 til fire timer, mens standby tid er opptil 175 timer. GD35 er dual-band 900 og 1800.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse