Lara Croft (Jolie)

Annonse


Lara Croft får hjelp av Ericsson

Lara Croft (Jolie)Lara Croft, som i filmen spilles av Angelina Jolie, vil bruke Ericssons H610 trådløse nettskjerm, Bluetooth og Ericssons tøffe telefonen R310.

Crofts svenske medhjelpere er et resultat av en produktplasseringsavtale med Paramount Pictures, som produserer filmen og kommer fire år etter at ericsson plasserte sin prototype på en smartphone i James Bond-filmen Tomorrow Never Dies.

– Synergien mellom Tomb Raider og Ericsson er veldig sterk og viser hvor avansert Ericssons produkter er. Det demonstrerer også vårt mål om å være den beste utvikler, designer og markedsførere av mobilteknoligi, sa markedsjefen for Ericssons forbrukersegment Bo Albertson i Cannes.

Røff mobilbruk

Ifølge Ericsson ble R310 ikke bare brukt i selve filmen, men også av filmteamet under innspillingen som fant sted under røffe forhold.

Annonse


I filmen ser man Croft bruke Bluetooth headset til å kommunisere med sin tekniske hjelper Bryce, som spilles av Noah Taylor (kjent fra filmene Shine og Almost Famous). Croft bruker også den trådløse web-skjermen og R310 gjennom hele filmen.

– Dette er et sterkt og lønnsomt partnerskap for Ericsson merket og for våre distributører som vil ha muligheten til å posisjonere seg sammen med en film som virkelig har internasjonal tiltrekningskraft, sa Albertson.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse