Annonse


PS2-TEST: Driving Emotion Type-S

Her har du et bilspill som stiller med langt flere og mer spennende brett enn Ridge Racer V, et massivt utvalg av lekre biler, og alle standardmuligheter man ellers forventer seg av et streetracer-aktig bilspill.

La det nemlig være sagt først som sist: bilen vil aldri oppføre seg slik du vil. Du vil garantert synes at kontrollene er uvant, og selv om det blir en anelse bedre etter hvert som du får tilgang til nye biler, så er styringen like fremt et stort hinder for spillgleden.

Overstyring er bare fornavnet, i det bilen hiver seg fra side til side ved selv de minste kjærtegn på Dual Shock-kontrolleren. Selv etter at du har blitt vandt med styringen, må du våre så forsiktig og kalkulerende med stikka at selv den minste nervøse rykning sender deg av veien. Det er i hvert fall ingen tvil om hvor “Emotion”-delen kommer inn i bildet…

Da får det ikke hjelpe at grafikken er uforskammet lekker, og du har flere titalls forskjellige fete biler å velge mellom.

Annonse


Trass i flott design, kan vår spillanmelder styre sin begeistring for Driving Emotion Type-S (og det var også det eneste han kunne styre)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse