Annonse


Sterkt forsinket EPG fra Avidi

– Vi var for tidlig ute med å gi løfter om hva som skulle komme. Nå kan vi med sikkerhet si at EPG kommer til Telenor Avidis kunder i slutten av første halvår, sier Atle Lessum, informasjonssjef i Telenor Avidi til ITavisen.

– I juni?

– Før juni.

Ligger på is

Den elektroniske programguiden (EPG) skal gjøre den digitale TV-hverdagen langt enklere og oversiktlig for den alminnelige fjernsynsseer. Canal Digitals kunder har allerede tilbud om en versjon av guiden som gjør det mulig å lage sin egen profil med preferanser for bestemte typer programmer, utvidede menyer på fjernsynsskjermen, info om kommende programmer og bestilling av filmer til bestemte tidspunkter.

Annonse


Planen var at også Telenor Avidi skulle tilby EPG til sine kunder i innen fjorårets slutt, men tekniske problemer har ført til at prosjektet foreløpig ligger på is.

– Våre kunder får i det minste et gjennomprøvd produkt som de vet fungerer, sier Lessum.

Fornøyde digital-kunder

I Canal Digital ønsker de ikke å kommentere Telenor Avidis EPG-løsning.

Administrerende direktør Svein Erik Davidsen i Canal Digital kan imidlertid fortelle til ITavisen at kanalens kunder er svært fornøyde med dagens versjon av programguiden, eller Navigator, som kanalen har valgt å kalle den. Når det gjelder nye versjoner vil han imidlertid ikke si noe mer enn at den vil bli oppdatert ettersom behovet melder seg.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse