Safetyscope1

Annonse


Øye-scan avslører fyll og fanteri

Safetyscope1Ufrivillige utvidelse av pupillene og andre ukontrollert øyebevegelser forteller alt maskinen trenger å vite om din tilstand. I løpet av 90 sekunder måler SafetyScope øyets respons, og avgjør om du er ved dine fulle fem eller ikke – mye på samme måte som Deckard avslører replikanter i Blade Runner med den såkalte Voight-Kampff metoden.

SafetyScope gir utslag hvis du er påvirket av alkohol og narkotika, eller om du generelt har nedsatt arbeidsevne. Den forteller derimot ikke nøyaktig hva som er årsaken til problemet, men avgir bare et enkelt “PASS” eller “FEIL”.

Sliten testing…

Algoritmen som brukes av SafetyScope er utviklet gjennom tester gjort på hundrevis av mennesker under innflytelse av heroin, marihuana, alkohol, og utmattelse.

Fordelen med å bruke SafetyScope fremfor tradisjonelle metoder, som blod- og urinprøver, er blant annet at øynene forteller om den psykologiske effekten av påvirkningen, ikke bare hvorvidt stoffene er i omløp i kroppen, ifølge New Scientist.

Annonse


Vi kan jo bare glede oss til arbeidsgiveren begynner å scanne øynene våre hver morgen, på jakt etter rester av gårsdagens utagerende festligheter…

Clera Eyes vil neppe hjelpe deg når SafetyScope kommer på markedet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse