Annonse


Flest feil på Ericsson

Telecom har foretatt en rundspørring blant 100 store forhandlere i Sverige, og bedt dem om å svare på en del spørsmål. Spørsmålene gjaldt bare de fire store merkene Nokia, Ericsson, Motorola og Siemens.

Slapp klaff

Det er Ericsson T28 som sender selskapet til topps på den lite hyggelige rangeringen. Denne telefonen hadde en feil i låsemekanismen på luken, noe som førte til at den etter en tids bruk ikke lenger lot seg stenge (se artikkel: “Slaff i klaffen”).

Ericsson T28 har vært en av selskapets bestselgere, og nesten halvparten av alle feil på selskapets mobiltelefoner skyldtes denne mekaniske svakheten. Dette problemet ble rettet i november i fjor, skriver Expressen.se.

Svake display fra Nokia

Men Ericsson er ikke alene om å være plaget med mange feil. Nokia har problemer med en av syv telefoner. Her er feilene ofte mer alvorlige ettersom det er displayet som skaper flest problemer. Denne svakheten synes å gjelde for alle Nokias modeller.

Annonse


Ellers ser svenske Telecoms liste over andelen av mobiltelefonene med produksjonsfeil slik ut:

 • Ericsson 19 prosent
 • Motorola 17 prosent
 • Nokia 14 prosent
 • Siemens 10 prosent

  Annonse


 • Annonse


  Annonse


  Annonse