Trivial mobil

Annonse


Spill Trivial Pursuit på mobilen

Trivial mobilDet har lenge vært så som så med kvaliteten på en del av mobilspillene på markedet. Med Motorolas nye tilbud om Trivial Pursuit for mobilen, er det i hvert fall ingen grunn til å klage over at spillene er lite krevende.

Hvordan Motorola og det finske firmaet Codeonline skal klare å presse TP inn i mobilmarkedet, sies det ingenting om. Det sies derimot en hel del om at spillet vil bli tilgjengelig i Storbritannia i april 2001, at det deretter vil bli eksportert snarest til andre europeiske land, og at det vil bli fulgt av en rekke andre høyprofilerte spill.

Språkmektig

Mobil TP vil bli lansert på ti ulike språk, med seks tematiske kategorier. Motorola vil tilby løsningen til alle sine partnere blant operatørene, slik at abonnentene kan spille via sin tjenesteleverandør. Codeonline sørger for spill-plattformen og den tekniske løsningen bak spillene.

TP-fremstøtet er et ledd i Motorolas strategi for å bli den mest fullverdige leverandør av underholdning på mobilnettet.

Annonse


– Ved å gi konsumentene etablerte merkevarer innen underholdning, oppnår vi vårt mål om å nå ut til et bredt segment av markedet, sier Juan Montes i Motorola.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse