Annonse


PS2-TEST: SSX

Man kan ikke akkurat beskylde SSX for å være en hyperrealistisk snowboard-simulator, men i stedet har fysikkens lover blitt pyntet på for å øke hyppigheten av sensasjonelle svev og dristige triks.

Kontrollene er akkurat passe vanskelige å mestre til at du alltid vil finne ny utfordringer i dette spillet, ikke minst etter hvert som du får muligheten til å race i nye og stadig villere baner.

Samtidig som du vinner nye løp og åpner de åtte forskjellig banene, vil du også utvikle dine ferdigheter som snowboarder. Du har åtte forskjellige brettkjørere å velge mellom, hver med sine spesielle kjørestiler, og etter hvert som karrièren går fremover vil du få tildelt nye ferdighetspoeng å fordele. Samtidig vil du også få tilgang til nye typer brett, som gir bonuser på triks, fart eller kontroll.

Når du har trent deg lei mot maskinen, så er det selvfølgelig tid for å utfordre en kamerat til 2-player split screen race! Skitne triks er absolutt anbefalt, og ingen vil mukke hvis du tilfeldigvis gir motstanderen din et velrettet dytt mitt under et luftig hopp…

Annonse


SSX gjør alle tidligere snowboard-spill til ubetydeligheter, og er i skrivende øyeblikk et av de hotteste spillene overhodet for Playstation.

Hjelm burde vel strengt tatt vært påbudt her, eller?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse