Annonse


PS2-TEST: RC Revenge Pro

RC Revenge Pro har over 30 radiostyrte biler (og båter!) å velge mellom, såvel som nesten like mange baner fordelt over et halvt dusin forskjellige fargerike verdener med forskjellig tema. Og strekker ikke de forhåndslagete banene til, så er det bare å konstruere nye med den medfølgende Track editor-en.

Bilene er lette på styringen, og det største problemet er rett og slett å finne ut hvor du skal kjøre. På en del av brettene er det så mange rare fargekombinasjoner og så mye dilldall at du lett mister oversikten og blir stående å kløe deg i hodet mens du lurer på hvor i huleste det er meningen at man skal kjøre – i mellomtiden har naturligvis de andre bilene fått et kraftig forsprang, og løpet er forlengst tapt.

Når man kjører alene mot datamaskinen, får man etter hvert tilgang til nye biler og baner. To spillere kan også race mot hverandre, og da deles skjermen horisontalt i to (noe som forøvrig gir enda dårligere oversikt over banen).

Spredt utover kjørefeltet finnes diverse våpen og power-ups man kan plukke opp, som er vesentlig å benytte seg av hvis skal ha noe håp om å vinne.

Annonse


Glem simulering og realisme – her er det bare å gi full pinne og bruke alle slags skitne triks for å komme først i mål.

På to hjul i svingene med radiobiler!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse