Annonse


WAP størst om fire år

Det er analysebyrået Etforecasts som kommer med de friske tallene, som kan sende hvilken som helst dotcom’mer i taket av pur markedsglede.

Hele 700 millioner av alle jordens menneskebarn vil i 2005 bruke trådløse enheter for å koble seg selv til Internett. Etforecast har store forventninger til WAP, som hittil har vært en stor skuffelse for de fleste.

Analysebyrået peker på at folk vil venne seg til at de ikke kan surfe på WAP slik de surfer på en 17” skjerm.

Det kan derfor synes som om det er lyse tider i vente for alle som har skaffet seg eller er i ferd med å skaffe seg mobiltelefoner med WAP. I følge Etforecast vil 10 prosent av de anvendte enhetene være personlige assistenter, smart phones og lignende.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse