Samsung Q-100

Annonse


Lekker GPRS fra Samsung

Samsung Q-100Mange nordmenn fikk sitt første møte med produsenten Samsung gjennom billigkjeden Aktuell Elektriske. Enkle og ikke alltid like holdbare produkter ga Samsung et rykte ikke helt ulikt det Lada opparbeidet på bilfronten.

Men når det gjelder mobiltelefoner ligger Samsung langt fremme. Det har de bevist med modeller som SGH A-110, M-100 og N-100. Nå kommer Q-100 med GPRS.

85 gram med flipp

Q-100 er en liten og lett telefon med flipp-lokk. Målene er 112x42x18,5mm. Vekten er 85 gram, og skjermen er på hele 128×128 punkter. Med disse målene plasserer Q-100 seg blant de små telefonene, til tross for sine imponerende ytelser.

Selve skjermen viser bilder i 4 gråtoner, og du kan få inn opp til 10 linjer tekst med 14 tegn per linje. Av andre funksjoner det kan være verdt å nevne tar vi med prediktiv tekstinput og PIM. Men det er som GPRS-telefon dette produktet først og fremst har sin styrke.

Annonse


Telefonen kan laste ned tekst over fire samtidige tidsluker, noe som gjør den dobbelt så rask som Motorolas GPRS-telefon Timeport 260.

ITavisen.no har foreløpig ikke fått informasjon om hva telefonen skal koste, eller når den vil være tilgjengelig her hjemme. Vi håper det skjer snart!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse