Annonse


Motorola viser vei på GPRS

Nå har Motorola som flere av sine konkurrenter valgt å legge lokk på informasjonen om sine nyheter. Men bristeferdige av stolthet klarte de ikke å holde helt tett. Derfor ble journalister fra hele Europa like godt fløyet til Stockholm for en pre-lansering.

Vi måtte riktig nok love å være snille gutter og piker og ikke skrive for mye om produktene før de har vært vist i Cannes senere denne måneden.

Bare en uten GPRS

Men uten å røpe hvilke produkter det dreier seg om kan vi i alle fall konkludere med at Motorola vil legge GPRS inn i 5 av sine 6 neste telefoner. Den eneste som blir uten GPRS er en billig ungdomstelefon som vil bli solgt først og fremst for å skaffe Motorola markedsandeler.

Accompli 008

Ellers røper vi neppe noen hemmelighet om vi skriver at Accompli 008 er den telefonen som har de råeste spesifikasjonene av de som ble vist i Stockholm. Denne telefonen har selvsagt GPRS, og er utstyrt med flere smarte applikasjoner som ble demonstrert for de fremmøtte.

Annonse


For øvrig får vi i denne omgang nøye oss med å skrive at Motorola fortsatt har behov for å jobbe med menyer, og at mobilinteresserte nok vil dra kjensel på en del av de kommende modellene. Men det finnes også enkelte ganske stilige unntak..

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse