Giants1

Annonse


Giants til Playstation 2

Giants1Giants: Citizen Kabuto har imponert oss både med heftig action og herlig humor. Suksessen skal nå inn i spillkonsollenes verden, og Interplay lover å utnytte grafikkmulighetene til Playstation 2 fullt ut under konverteringen, skriver IGN.com.

Foruten å bruke et vannvittig antall polygoner for å tegne fantasiverdenen, og skapningen som bor der, vil det også skje et par forandringer i selve spillmekanismen.

Blant annet skal de få strategi-elementene som finnes i Giants på PC strømlinjeformes, slik at for eksempel basebygging går raskere og enklere. I tillegg skal det innføres flere lagringspunkter i oppdragene, slik at man skal slippe å ergre seg så mye over å måtte begynne fra starten hver gang man dør.

Giants for PS2 har andre kvartal i år som foreløpig utgivelsesdato, så muligens begynner da Playstation 2 så vidt å bli Internett-kompatibel, slik at man kan spille flere samtidig. Ifølge IGN.com vil nemlig Giants kun støtte en spiller per PS2-maskin.

Annonse


Har du ikke spilt Giants? Les vår anmeldelse her: /showArticle.php?articleId=1293009.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse