Winamp 3 skjermbilde

Annonse


Her kan du prøve Winamp 3

Winamp 3 skjermbildeWinamp har vært det mest populære programmet for avspilling av MP3-filer de siste årene, og nå er det ikke lenge før Winamp 3 står klar.

En alpha-versjon av programmet er nå klar, hvor du kan en smakebit på hva vi har i vente. Ja, programmet spiller MP3-filer, men mye av den andre funksjonaliteten er enda ikke implementert. Du kan for eksempel enda ikke spille WAV-filer, equalizer er ikke lagt inn, streaming virker ikke helt som det skal, og du kan ikke gjøre noen innstillinger.

Derimot virker playlist-redigeringen, og Thinger, det nye menysystemet for tilleggs-applikasjoner, er også oppegående i alpha-versjonen.

Your sushi…and wasabi. Wazzaaaaabi.. WAZZAAAAAAAAAAABI!

Blant de andre nyhetene i den ferdige versjonen av Winamp 3, finner vi blant annet raskere og bedre håndtering av plug-ins, såvel som at det nye “component studio” vil være 100% skalerbart – inkludert skins. Playlist-editoren er XML-basert, og inneholder et hav av brukerattributter og muligheten for å dra filer direkte fra Explorer.

Annonse


WinAmp 3 alpha 3.00ZX kan du laste ned her: www.spilldemo.com/div/wa3install_alpha3.exe.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse