Picofun On The Green 1

Annonse


3D-spill på mobilen

Picofun On The Green 1

Hvert eneste nye spill fra Picofun ser ut til å vøre en eller annen form for revolusjon, i det minste i følge selskapet selv. Picofun Football var det første virkelige multiuser-spillet, Fight Arena var det først GPRS-spillet, osv…

Og sannelig har ikke svenskene nå ute med en ny innovativ teknologi for wap – en 3D-motor som visstnok skal gjøre spillene både kjappere, bedre, og lettere å utvikle. Ubeskjedent sammenligner Picofun sin nye teknologi med PC-spill som Quake og Unreal, men da vi alle vet hvilke muligheter som ligger i en mobilskjerm i dag kan vi nok trygt ta dette med en klype salt.

3D-motoren er vektorbasert, som gjør at spillet automatisk kan tegne og generere bilder fra en hvilken som helst kameravinkel. Alle trær og flagg og golfbiler plasseres automatisk ut på de rette stedene etter som hvor på banen spilleren befinner seg.

Annonse


On The Green har flere forskjellige baner, og man kan også prøve seg i golfturneringer mot andre wappere. Spillet er enda ikke lansert, men følge med på wap.picofun.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse