Annonse


T29 – ny telefon fra Ericsson?

Oppdatert: Etter det ITavisen.no erfarer, er T29 i levende live, og fungerende prototyper har blant annet vært observert i Norge.

Svenske mobil.nu skriver at Ericsson har laget en ny waptelefon med navn T29, og har lagt ut bilder av produktet på sitt nettsted. De kan derimot ikke si når telefonen eventuelt skal lanseres.

Bildene ligner veldig på andre offisielle produktbilder fra Ericsson, og viser en telefon som ser ut som en slags kryssning av T28 og T20 – og det ser sannelig ut som om Ericsson fremdeles ikke har klart å kvitte seg med den påtrengende antennen.

T-29 skal være den første telefonen fra Ericsson hvor du kan laste ned ringetoner og logoer til telefonen. Den skal også være i stand til å sende bilde-SMSer .

Annonse


Ikke bekreftet

ITavisen.no har vært i kontakt med Ericssons produktsjef Mads Nevelius i Norge, som ikke vet noe om denne telefonen. Fra Ericsson Mobile Communications AB i Sverige fikk vi derimot høre at selskapet ikke har et produkt som heter T29. Hva som egentlig menes med det er jo ikke godt å si.

– Hva Mobil.nu skriver får stå for deres regning. Vi har ikke noe produkt som heter T29. Jeg kan ikke uttale meg om produkter som enda ikke er lansert, sier Ericssons pressetalsmann Peter Bodor.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse