SegaNet

Annonse


Dreamcast på nett i Norge

SegaNetSelv om Sega har lagt ned produksjonen av Dreamcast, er moroa på langt nær over for de over 3200 norske Dremcast-eierne (ifølge slagstall fra BRIO og Multimedia Import Norge).

I USA og Japan koser Sega-fans seg med å spille mot hverandre over Internett, og norske Dreamcast-eiere har inntil nå vært nødt til å betale dyre telefonregninger til utenlandske hvis de ville gjøre det samme.

Nå har derimot en programpakke kommet på markedet, som gjør det mulig å bruke ditt eksisterende norske Internett-abonnement mot 56.k-modemet som sitter i Dreamcast. Da gjør du faktisk om spillkonsollen til en Internett-boks, som kan brukes til både surfing og e-post – i tillegg til å spille Dreamcast-spill mot andre spillere fra hele verden.

– Langt fra død

Det er Multimedia Import Norge som har skaffet til veie programvaren som gjør dette mulig.

Annonse


– Det er dette alle med Dreamcast i Norge har ventet på. Muligheten for å spill mot andre på nett er noe av det som gjør Dreamcast til en så spesiell maskin. Dreamcast er langt fra død, og det kommer masse nye spill i år, sier Stefan Hilt i Multimedia Import til ITavisen.

En lystig gjeng fra Dreamcast-spillet Phantasy Star Online

Hilt selger CD-en for 299 kroner fra sitt nettsted på www.playstation2.no, men leverer også pakken til andre forhandlere i Norge.

Om kort tid vil det også blir mulig å få kjøpt et tastatur, slik at man virkelig kan få nytte av Dreamcast som en Internett-terminal.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse