Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Rimelig trådløs telefon

Den analoge telefonen var ikke død. Nå lanserer Doro en ny trådløs analog telefon som de kaller Walk & Talk 1450/1455.

Doro 1450
Denne nye trådløse telefonen, modell 1450, har 60 timers beredskapstid (standby), 6 timers samtaletid, 10 kortnummer, alltid autosvar, rekkeviddevarsel, repetisjon, mikrofonsperre, søking, justerbart ringesignal, batteri-indikator, norsk bruksanvisning, NiMH-batteri og belteklips.

Med nummerviser

Modellen 1455 har i tillegg nummerviser, og enda flere funksjoner. Den har opptil 16 nummer i minnet, indikator for nye anrop i displayet, viser antall nye og totalt uavleste nummer i displayet. Du kan og slette ett eller flere nummer, og så har den en ring opp-funksjon.

Prisen på de to modellen (1450 og 1555) er 849 kroner og 949 kroner.

Stikkord: Mobil