EricssonScreenPhone HS210

Annonse


Kul skjermtelefon på sjarmtur

EricssonScreenPhone HS210Ericsson er på verdensturne med sitt nye “Multiservice Network”. I praksis betyr det at de er ute og viser frem en sentral som kobler sammen alle mulige kommunikasjonsenheter fra digital TV til vanlig telefon.

Koblet til ADSL skal du kunne laste ned data med 8 MB i sekundet (Video med DVD-kvalitet) og koble alle dine dingser til samme nettverk.

Egen IP på kjøleskapet

Med egen IP-adresse på alt fra kjøleskap til vifteovn og videospiller kan hjemmet ditt fjernstyres fra hvor som helst. Du kan se streaming video i kringkastingskvalitet på kjøleskapdøren og starte brødristeren fra hotellrommet i Kualalumpur (selv om brødskiven nok er kald igjen før du rekker hjem.).

NB! Vidoen er på 27 sekunder, og ca 350 KB (kan være tung å laste ned på vanlig telefonlinje). Får du ikke opp eller startet videoklippet, kan du laste den ned her på Ericsson ScreenPhone.

Annonse


I tillegg til å koble sammen alt du har fra før, kan du også rusle rundt i heimen med en trådløs skjermtelefon – Ericsson Screen Phone En fungerende prototype ble demonstrert i Oslo i går, og om alt går etter planen vil vi få se et apparat som fikser det meste via hjemmets trådløse Bluetooth-nettverk.

Sa vi at vi gleder oss?!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse