WapBeats

Annonse


Bruk mobilen som lommedisco

WapBeatsWapBeats skal gjøre musikk tilgjengelig på mobiltelefonen, og har etablert et samarbeid med det godt besøkt nettstedet click2music, som eies av musikkgiganten BMG, skriver Aftenposten

Avtalen innebærer blant annet at WapBeats får tilgang til BMGs enorme musikkarkiv, og det er denne musikken som skal streames ut til mobilbrukerne. Brukerne får tildelt sin egen WapBeats konto, hvor de kan velge hvilke låter de vil høre.

Lydkvalitet under utvikling

– Lydkvaliteten blir ikke så god til å begynne med. Men dette utvikler seg hele tiden. Det vil nok ta 1-2 år før vi får en fullgod løsning for streaming av musikk via mobiltelefonen, sier daglig leder i Wapbeats, Roy Erland Funner, til Afteposten.

WapBeats jobber også mot GPRS og neste generasjons mobilnett, men har foreløpig ikke tatt et valg når det gjelder betalingsmodell. Man kan betale litt for hver sang, eller man kan for eksempel ha et slags abonnement – en mulighet er også gratis musikk, mot at man samtidig må høre litt reklame.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse