Fly

Annonse


Trådløs surf på flyet

FlyPassasjerene skal i løpet av året kunne kommunisere med epost og surfe på nettet via en trådløs nettserver plassert i kabinen. SAS, som har fått med seg Telia og det amerikanske Tenzing Communications på laget, er det første flyselskapet som tester denne teknologien, hevder selskapet i en pressemelding.

– Den nye trådløse teknikken skaper muligheter for våre passasjerer til å få tilgang til e-mail og internett både om bord og på bakken, sier Jan Olson, sjef for SAS produkt- og serviceutvikling, i pressemeldingen.

Både Mac- og PC-brukere skal kunne dra nytte av den nye teknologien, som er basert på IEEE 802.11b-standarden for trådløse nettverk.

I fremtiden regner Tenzing med å kunne implementere bredbåndsoppkobling om bord på flyene ved hjelp av avansert satellitt teknikk. 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse