Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Timex klare med Internett-klokke

Den nye Internet Messenger fra Timex er en klokke du aldri behøver å stille, som også tar imot og leser både e-post og tekstmeldinger.

Timex Internet Messenger
Internet Messenger bruker nettoppkoblingen sin til å automatisk stille inn klokke og dato, og justerer automatisk for sommer/vintertid, tidssoner.

Samtidig har klokken et ett-linjers display som kan vise e-post, og tekstmeldinger, inkludert værmelding, nyheter, og de siste aksjekursene. Minnet i klokken har plass til omlag 16 meldinger.

Riktignok er klokken først ment for salg i USA, og vil da motta meldinger gjennom SkyTel Paging Network. Timex samarbeider blant annet med Motorola, og det er ikke utenkelig at vi kan vente oss GSM-varianter (GPRS?) av denne type produkter i løpet av året.

Ifølge Allnetdevices.com skal Timex Internet Messenger selges fra og med April, til en pris på omlag $99 (ca. 860 kroner). Et månedsabonnement med SkyTel vil koste i overkant av 40 kroner.

Lara med det rette grepet

Grip Clip, arkeologenes beste venn

Som en kuriosa kan vi også nevne at vår kjære arkeolog og cyberbabe Lara Croft er flittig bruker av sportsklokken Timex Grip Clip, skal vi tro hjemmesidene til klokkeprodusenten selv.

Les mer på www.timex.com