Annonse


NetCom først med GPRS

Dette betyr at NetComs abonnenter vil kunne nyte godt av overføringshastigheter som er 3-4 ganger raskere enn GSM allerede fra 31. januar. Gjennom GPRS er brukeren dessuten alltid pålogget og betaler for den mengden data og innhold som overføres.

Med GPRS er det omsider duket for mer brukervennlig WAP, samt surfing og nedlasting av data fra Internett via mobilen.

NetCom-abonnentene vil i følge mobiloperatøren oppleve en helt ny verden av betalingsløsninger, underholdning og lokasjonsbaserte tjenester. I første omgang vil det være GPRS-dekning i Østlandsområdet og de største byene. I løpet av februar vil resten av NetComs nett bli oppgradert til den nye teknologien.

I løpet av første kvartal lanserer NetCom dessuten produktet Moso i samarbeid med Ericsson Microsoft.Dette inneholder blant annet Outlook på mobiltelefonen, noe som gir bedriftskunder mobil tilgang til e-post, kalender, kontakter og oppgaveinformasjon.

Annonse


Telenor vil lansere GPRS dagen etter NetCom, altså 1. februar.

Red. anmerkn. (23.01.01): Etter at denne artikkelen ble skrevet har Telenor framskyndet og åpnet sine GPRS-tjenester – se lenke nedenfor.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse