Annonse


Tele2 senker prisene

Men samtidig øker Tele2 (som flere andre teleoperatører) startavgiften. Denne er 48 øre på alle oppkoblinger i fastnettet (telefonsamtaler og Internett). På Tele2Mobil er startavgiften 45 øre. Fra 15. mars øker startavgiften i fastnettet og på mobil til henholdsvis 58 øre og 59 øre.

Bekrefter prisløfte

– Tele2 markerer nok engang sin posisjon som prisleder i det norske telemarkedet. Vi har gitt et prisløfte til våre kunder om at vi alltid skal ligge under Telenors standardpriser. Dette løftet holder vi, sier salgsdirektør i Erik Gundersen i Tele2 Norge AS i en pressemelding.

Han hevder at de på enkelte utenlandsdestinasjoner ligger mer enn 30 prosent under prisene til Telenor.

Den nye Norgestaksten til Tele2 blir 20 øre per minutt på dagtid (08-17.00)og 13 øre per minutt på kveld/natt (17.00-08.00). Dette er henholdsvis 5 og 7% under Telenors Norgestakst.

Annonse


De som har rabattordningen »Nære og Kjære» kan redusere prisene med ytterligere 20 prosent til 15 utvalgte numre på fasttelefon.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse