Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Tele2 senker prisene

Fra og med mandag 15. januar setter Tele2 ned prisen på Norgestakst. Prisen går også ned på en rekke utenlandsdestinasjoner. Det blir også billigere å ringe til mobil.

Men samtidig øker Tele2 (som flere andre teleoperatører) startavgiften. Denne er 48 øre på alle oppkoblinger i fastnettet (telefonsamtaler og Internett). På Tele2Mobil er startavgiften 45 øre. Fra 15. mars øker startavgiften i fastnettet og på mobil til henholdsvis 58 øre og 59 øre.

Bekrefter prisløfte

– Tele2 markerer nok engang sin posisjon som prisleder i det norske telemarkedet. Vi har gitt et prisløfte til våre kunder om at vi alltid skal ligge under Telenors standardpriser. Dette løftet holder vi, sier salgsdirektør i Erik Gundersen i Tele2 Norge AS i en pressemelding.

Han hevder at de på enkelte utenlandsdestinasjoner ligger mer enn 30 prosent under prisene til Telenor.

Den nye Norgestaksten til Tele2 blir 20 øre per minutt på dagtid (08-17.00)og 13 øre per minutt på kveld/natt (17.00-08.00). Dette er henholdsvis 5 og 7% under Telenors Norgestakst.

De som har rabattordningen »Nære og Kjære» kan redusere prisene med ytterligere 20 prosent til 15 utvalgte numre på fasttelefon.

Stikkord: Mobil