Annonse


Bokkilden tilbyr ordhjelp

Med iFinger lurer du aldri på hva et ord betyr – såfremt du har tatt deg råd til å laste ned all verdens oppslagsverk. iFinger organiserer informasjonen fra ordbøker, leksikon og andre språklige forklaringsverktøy på en svært enkel måte.

Bokkilden.no opplyser at de som første norske bokhandel nå tar i bruk denne teknologien, noe som kan sette ny fart på salget av elektroniske oppslagsverk. Når du kjøper og laster ned en ordbok, et leksikon eller lignende fra Bokkilden, følger iFinger med på lasset. Deretter er det bare å installere iFinger og putte inn så mange oppslagsverk du bare ønsker.

Beveg musa over

Når du surfer på nettet, leser en tekst eller arbeider i programmer som Word eller Excel, er det bare å bevege musepekeren over ordet, ordforklaringer, bakgrunnsinformasjon og oversettelser opp i et eget vindu.

Brukeren kan selv velge hvilke oppslagsverk som skal benyttes av iFinger, og klikke på disse i det vesle pop-opp-vinduet.

Annonse


Bokkilden er ikke snauere enn at de tilbyr nye medlemmer (les kunder) en gratisversjon av både iFinger og The Oxford World Encyclopedia. Med over 1.5 millioner ord skulle det gi en temmelig god mulighet til å prøve ut teknologien.

Systemkrav

iFinger har følgende systemkrav:

  • PC med minimum 166 MHz Pentium prosessor
  • Microsoft Internet Explorer 4.0 eller 5.0
  • Windows 94, 98, 2000, eller NT 4.0
  • 32 Mb RAM (64 Mb anbefalt)
  • SVGA skjerm med 16 bit farge (64K, high colour)
  • Internett-tilknytning med minimum 56K modem

For å kunne benytte deg av iFinger, må du ha installert Internet Explorer 4.0 eller nyere på maskinen din. Funksjonene fungerer også i Netscape hvis du heller ønsker det – men du må altså ha Explorer installert.

Neste versjon av iFinger skal også visstnok også være kompatibel med nettleseren Opera.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse