Pamela Andersen

Annonse


Med Pamela på Palm

Pamela AndersenPortaPam er det absolutte leketøy for Palm-brukeren med umettelig apetitt på alt Pamela Anderson foretar seg. Programmet installerer simpelthen en virtuell utgave av strandbimboen på din håndholdte – deretter er det opp til deg å holde henne i live, styre karrieren, jobben som badevakt, skaffe henne kontrakter og sørge for at hun får seg en god trim i ny og ne.

Eruptor Entertainment i California har flere lignende produksjoner på samvittigheten, men det er første gang de lanserer en celebrity-utgave av sine »Porta»-spill.

– Det er som å ha en virtuell venninne, som tilfeldigvis viser seg å være Pamela Anderson, forklarer grunnleggeren av Eruptor, Brad Foxhoven, til WiredNews. – Dersom du ikke tar godt nok vare på henne, blir hun dårlig, går til sengs og hater alle.

Eruptor har hatt stor suksess med spillene i Porta-serien.Alt i alt er 250.000 spill lastet ned fra firmaets hjemmesidede siste fire månedene. PortaPam leveres også i en 48-timers testutgave. Dersom man ønsker å beholde den brystfagre applikasjonen, som krever Palm OS, koster det i underkant av 50 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse