Hopp til navigasjon Hopp til innhold

– Alltid billigere enn Telenor

Nå går Enitel ut med en garanti om at de skal ha lave telepriser, som i hvert fall er lavere enn Telenor. Fra før har også konkurrenten Tele2 gitt samme prisgaranti.

Penger og mobil
Direktør for privatmarkedet i Enitel, Nils Katla, lover deg billigere telefoniregning enn Telenor – uansett.

– Dersom Telenor setter ned sine priser, vil Enitel gjøre det samme, sier Enitel-direktøren i en pressemelding.

35 prosent billigere

Hos de fleste teleoperatører er det vanlig praksis med dyre tellerskritt mellom fasttelefon og mobiltelefon – og ved samtaler fra én mobiloperatørs nett til en annen.

– Hos Enitel er det samme pris uansett hvilken mobiloperatør man ringer til. Dette betyr at våre kunder sparer nesten 30 prosent på å ringe til andre mobilnettverk, som for eksempel til Netcom. I tillegg tilbyr Enitel samme pris på tellerskritt for Internett hele døgnet, og nå reduserer vi prisen på Internett-bruk til kroner 13,5 øre per minutt. Derfor vil våre kunder spare hele 35 prosent på dagtid i forhold til Telenors ordinære pris, hevder Katla.

Kutter priser

Enitel reduserer selskapets telefonipriser og priser på Internett-bruk fra 20. januar 2001. Prisreduksjonene gjelder alle samtaletyper: Både innenlandssamtaler, samtaler til mobil og samtaler til utlandet vil gjennomgå en prisreduksjon.- I privatmarkedet vil prisene på vanlige samtaler til fasttelefon i Norge reduseres med 1,5 øre på dagtid til 20,5 øre per minutt. På kveldstid og i helgene reduseres prisen med 0,5 øre til 13,5 øre per minutt. Etter denne prisreduksjonen vil Enitel være 0,5 øre rimeligere enn Telenor på innenlandssamtaler, og det er nettopp det kundene våre ringer mest, sier Nils Katla.

Øker startavgift

Ingen samtalepriser økes innen Norge som følge av at merverdiavgiften øker fra 23 til 24 prosent fra 1. januar. I stedet blir startavgiften øket til 59 øre per samtale fra 1. mars, men bare for privatkundene – ikke for bedriftskundene.

Katla hevder at en vanlig privatkunde, med gjennomsnittlig telefoniforbruk, likevel vil få en netto besparelse på sin telefoniregning.

Stikkord: Mobil